A lélek és a test egyensúlyának megtalálása az ősi természetgyógyászati módszer segítségével.  

Az ayurveda Indiában és Srí Lankán kialakult, több mint 3000 éves gyógyászati, relaxációs, megtisztuló eljárás, melynek során megpróbálják masszázzsal, diétával, gyógykezelésekkel helyreállítani a test és a lélek egyensúlyát. Elméleti alapja, hogy az egészséget a föld, a víz, a levegő, a fény és az éter (5 alapelem) egymáshoz viszonyított aránya határozza meg. Ezeket 3 energia (dosha) irányítja és ezek egyensúlya jelenti az egészséget. Ha ez az egyensúly megbomlik, akkor kialakul a betegség. A kezelések célja a megfelelő arányok létrehozása, a harmónia helyreállítása.  

A teljes gyógyulás gyakran igen hosszú idő, akár több hónap is lehet. A turisták ezen oknál fogva a szállodák szolgáltatásai között megtalálható ayurveda módszerein alapuló relaxációs, tisztító kezeléseket, kúrákat próbálják ki pihenésük alatt.

Azok számára, akik teljesebb körű ayurveda gyógykezelést szeretnének igénybe venni, minimum egyhetes tartózkodást javaslunk, de ideálisabb, ha 2-3 hetet szánnak a kezelésekre. Ilyen programok esetén a kezelések mellett az étkezést is az ayurveda szempontjai szerint állítják össze.

Ayurveda terápiás kezelésekre specializálódott szállodáink:

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911, +36 20 438-9910

lupustravel@lupustravel.hu