Az erdőkkel és dús növényzettel övezett hegyek között meghúzódó kedves kis hely a sziget egyik gyöngyszeme. A Kelani Ganga, azaz a Kelani folyó völgye nem csak látványában lenyűgöző, de ideális hely a vadvízi evezésre is. Ráadásul a filmrajongók számára is érdekes, hiszen itt forgatták Sir David Lean klasszikusát, a "Híd a Kwai folyón" című filmet.

Kitulgalánál található az ország vadvízi evezésre legalkalmasabb folyószakasza. Azok, akik szeretik az izgalmakat, itt lehetőségük van kipróbálni magukat. Képzett túravezetők segítik a vállalkozó kedvű, bátor utasokat a rafting túra során. Az aktív pihenést kedvelők számos egyéb izgalmas program közül választhatnak: hegyi kerékpározás, gyalogos vízesés-túra, kötélen ereszkedés.

A vadvízi evezés mellett Kitulgala a természetjáróknak is kedvelt helyszíne: szervezett dzsungeltúra, madárles várja a nyugalomra és természet szépségeire vágyó turistákat.

Mai napig megtekinthető az az étterem, ahol a "Híd a Kwai folyón" című film szinészei pihentek a hosszú forgatási napok alatt. Az étterem falán jónéhány fénykép található a forgatásról. 


Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911, +36 20 438-9910

lupustravel@lupustravel.hu